¨

Effektiv og permanent hårfjerning med laser

Effektiv og permanent hårfjerning med laser

Mange føler seg lei av å måtte fjerne kroppshår. Og problemet kan enkelt løses ved hjelp av å fjerne håret permanent med laser. Dette er effektiv hårfjerning som har god effekt.

Hos oss i Vanity Beauty Clinic kan du få utført effektiv hårfjerning med laser.Effektiv hårfjerning med laser er både raskt, effektivt og skånsomt både på kroppen og i ansiktet. Denne behandlingen er langvarig og passer like godt til både damer og menn.

Hudtyper og hårets vekstfase

Både hud og hårsekker inneholder pigmenter. Når du benytter deg av behandling med laser sørger du for å ødelegge hårroten når den varmer opp pigmentene. Du vil få et bedre resultat dersom du har sterk kontrast mellom hudtone og hårfarge.

Det beste resultatet vil man få på mørkt hår. Huden kan også bli noe påvirket ved behandling. Så dersom du har lys hud vil den bli mindre påvirket enn om du har mørk hud.

Hos oss vil du alltid få en vurdering av din hudtype før behandling, og vil tilpasse behandlingen til deg. En laserbehandling vil ta hårene som er i vekstfasen. Det er derfor noen ganger nødvendig med flere behandlinger. Alt hår er ikke nemlig ikke i samme vekstfase samtidig. Noen områder på kroppen trenger også flere behandlinger.

Hvordan føles det under behandling?

Det er normalt å få følelsen av små stikk, men som den klare hovedregel er behandlingen helt smertefri. Behandlingen oppleves også forskjellig fra person til person.

Før behandling av laser

-Unngå sol i minimum én måned før behandling

-Ikke bruk hårfjerning siste måned før behandling

-Unngå kremer dagene før behandling

-Barber området samme dag som behandling.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å besøke vår klinikk!