¨

Effektiv behandling for deg med svetteproblemer

Effektiv behandling for deg med svetteproblemer

Ettersom de gode behandlingstilbudene for svetteproblemer har økt de seneste årene, har det også blitt avdekket at svært mange nordmenn er plaget med uønsket svette. Årsakene til problemet kan være mange årsaker, men ved hjelp av Botox kan du enkelt og skånsomt bli kvitt problemene.

Tidligere har det vært vanskelig å lindre svetteproblemer når det er vanskelig å kontrollere svettekjertlene. Botox sin fremste egenskap er at den blokkerer nerveimpulsene til nettopp svettekjertlene. På den måten sørger Botox for at kjertlene ikke klarer å skille ut svette.

Vi i Vanity Beauty Clinic betraktes som spesialister på Botox-behandlinger mot alle former for svetteproblemer.

Tradisjonelle behandlingsområder 

•    Ansikt

•    Under armene

•    Hender

•    Føtter

 

Vi gjennomfører grundige konsultasjoner i forkant av behandlingen for å bli bedre kjent med huden din. Dette for å øke kvaliteten på selve behandlingen, men også effekten for deg som pasient.

Skånsom behandling

Ved hjelp av å injisere Botox i problemområdet vil du skånsomt bli kvitt svetteproblemene i løpet av 3-7 dager etter behandlingen.

Botox er tilnærmet smertefri, men du kan oppleve ømhet eller kortvarig merke ved innstikkstedet. Du vil ikke behøve sykmelding i forbindelse med arbeid.

Hvor lenge varer Botox?

Varigheten av Botox er helt individuelt, men erfaringsmessig ser vi at Botox varer i 3-6 måneder.

Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo.

Du kan trygt ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan løse dine svetteproblemer!