¨

CoolSculpting - alt om pris

CoolSculpting - alt om pris

Sliter du med å bli kvitt fett fra enkelte områder på kroppen? Noen ganger hender det at uansett hvor mye innsats du legger i det, så vil ikke fettet forsvinne. Det har rett og slett bestemt seg for å være sta.

Frys bort fettet

En måte å bekjempe fettet som ikke vil bort – uten å gå kirurgisk til verks – er ved CoolSculpting. Dette er en behandling som bruker kulde til å bryte ned fettcellene. Når fettcellene blir utsatt for kulde mister de energi og dør. Du kan lese mer om hvordan CoolSculpting fungerer her

Hva du bør tenke på når det kommer til pris

I denne artikkelen kan du lese mer rundt prisen på CoolSculpting, og hva du burde tenke på når det kommer til pris.

Når du skal finne en klinikk til å utføre CoolSculpting er det viktig at du finner seriøse aktører. I utgangspunktet er CoolSculpting en metode som er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA), men når du undersøker rundt behandling hos klinikker er det viktig at de legger frem dokumentasjon om utstyret fra produsent som beviser at kravene i EU-direktivene samt norsk forskrift om medisinsk utstyr er oppfylt.

Pris på CoolScuplting

Prisen på CoolSculpting avhenger av hva som skal behandles. Dersom det er flere områder på kroppen du ønsker å benytte CoolSculpting på, vil prisen også stige.

Vi har utviklet egne pakkepriser for gjentatte behandlinger. Pakkeprisen for 3 behandlinger ligger til kr 7000,-. Ellers ligger enkel behandling per område til kr 3000,-

Du finner mer informasjon om hvordan du bestiller en time for CoolSculpting her