¨

Botox under armene – effektiv behandling

Botox under armene – effektiv behandling

Mange nordmenn er plaget med overdreven svette. Området under armene er en av de mest utsatte områdene. Svette er kroppens måte å regulere temperaturen i kroppen, men dersom du har hyperhidrose produserer langt mer svette enn normalt.

I praksis blokkerer Botox signalene til svettekjertlene slik at de ikke skiller utsvette. Det er ikke tilfeldig at Botox har opparbeidet seg til å bli en velkjent og godt utprøvd behandling på internasjonal basis det siste tiåret.

Vi i Vanity Beauty Clinic har siden vår oppstart bistått mange mennesker med profesjonell Botox- behandling for deg som er plaget med svette under armene. Våre behandlinger er godt dokumenterte og av høy kvalitet.

Konsultasjon

For oss er det viktig å bli bedre kjent med hudtypen din. Dette for å kunne utøve behandlinger i særklasse, og med langvarig effekt. Vi gjør nødvendige prøver i forkant av behandlingen.

Behandlingen

Botox injiseres inn i armhulen, og har svært lite smerter eller bivirkninger. Du kan oppleve lett ømhet eller merke under armen noen dager etter behandlingen.

Hvor lenge varer Botox under armene?

Botox fungerer ikke permanent, men den har varighet på 3-6 måneder. Alt ettersom hvilken hudtype du har.

Vårt team av kosmetiske sykepleiere er spesialister på Botox under armene.

Du er hjertelig velkommen til å besøke vår moderne klinikk sentralt i Oslo sentrum like bak Slottet!