¨

Botox mot smilerynker

Botox mot smilerynker

Er du en av mange som har fått synlige smilerynker over tid? Selv om smilerynker er et tegn på et lykkelig og godt liv, er det ikke alle som synes de er like flatterende. Ofte er det dype, tydelige rynker som strekker seg langs ytterkanten av øynene, og kan dermed være nokså skjemmende. Heldigvis kan man bli kvitt smilerynkene ved bruk av Botox.

Botox behandler smilerynker på 1-2-3

I Vanity Beauty Clinic behandler vi enkelt og effektivt dine smilerynker med injeksjon av Botox. Behandlingen tar under en halvtime, og du kan forlate klinikken med et naturlig og vakkert resultat. Botox på smilerynkene er et svært vanlig inngrep, nettopp fordi smilerynker er en så vanlig rynke å ha samtidig som selve behandlingen er så enkel, kjapp og rimelig.

I Vanity Beauty Clinic er vi opptatt av å høre på hva kunden ønsker, og vi jobber hardt for å gi det resultatet de er ute etter. Vi har flere kunder som har valgt å komme til oss hver gang de skalta Botox på smilerynken, og vi tar dette som et godt tegn.  

Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo.

Dersom du har noe spørsmål angående behandling av smilerynker eller andre type rynker, ikke nøl med å ta kontakt på mail eller telefon!