¨

Botox i overleppen til en fornuftig pris

Botox i overleppen til en fornuftig pris

Det er mange årsaker til at huden er i stadig forandring, og ettersom huden eldes tilføres den også mindre fuktighet. Dette resulterer i rynkete hud. Overleppen er et utsatt område, men kan enkelt rettes opp i.

Hos oss i Vanity Beauty Clinic bistår med Botox- behandlinger for deg som ønsker å bli kvitt rynker i overleppen. Det er viktig for oss som klinikk å informere om at Botox ikke er effektivt for deg som ønsker større eller fyldigere lepper. Botox anerkjennes for sin effekt på rynker som har kommet som en følge av muskelsammentrekninger.

Dersom du har behov for å gjenopprette eller legge til volum i overleppen kan du trygt besøke vår klinikk for profesjonell behandling.

Konsultasjon

For oss er det viktig å bli bedre kjent med huden over leppen, før vi setter i gang behandlingen. Dette øker kvaliteten og effekten av Botox overfor deg som pasient.

Skånsom leppebehandling

En sentral årsak til populariteten til Botox er skånsomheten overfor deg som pasient. Det er lite smerter og ubehag i behandlingen. Du kan oppleve hevelser og rødhet i behandlet hudområde. Du vil derfor ikke behøve sykmelding fra jobb for å gjennomføre leppebehandlingen.

Hvor lenge varer Botox?

Botox er ikke permanent, og vil behøve ny behandling om ca. 3-6 måneder.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å besøke vår klinikk sentralt i Oslo. Du kan også ta kontakt for en uforpliktende samtale!