¨

Botox for deg som er plaget med hodepine og migrene

Botox for deg som er plaget med hodepine og migrene

Det anslås at omlag 10% av befolkningen er plaget med migrene og hodepine. Årsakene kan være mange og helt individuelle og smertene er ofte ensidige og pulserende. Dersom du opplever hodepine 15 dager i måneden er du i ferd med å danne kronisk migrene.

I dag harde fleste hørt om Botox. Mange forbinder Botox med oppstramming og svetteproblemer. For oss i Vanity Beauty Clinic er Botox svært nyttig for pasienter som er plaget med hodepine og migrene. Botox har en avslappende effekt på muskulaturen i ansikts- og hoderegionen og forhindrer muskulaturen å irritere nervene som sender smerte impulser fra hodet og inn til hjernen.

Hvordan fungerer behandlingen?

Ved hjelp av å injisere Botox i områder i relasjon med hodet (panne, tinningen, nakken, øver del av rygg og skuldre, bakhodet) vil du etter bare noen minutter med behandling kunne reise hjem, uten smerter eller bivirkninger av behandlingen.

Som oftest vil du merke effekten av Botox allerede etter 1-2 uker.

Hvor lenge varer Botox?

Effekten av Botox er helt individuell, men erfaringsmessig har den en varighet på 3-6 måneder.

Bivirkninger av Botox

Det er lite bivirkninger og smerter i forbindelse med Botox-behandling. Du kan oppleve ømhet og kortvarig merke ved behandlet område. Du vil ikke behøve sykmelding i forbindelse med behandlingen.

Du kan trygt ta kontakt med oss eller besøke vår moderne klinikk sentralt i Oslo former informasjon om hvordan du bli kvitt hodepine og migrene.