¨

Botox for deg med rynker i pannen

Botox for deg med rynker i pannen

Opplever du at rynker i pannen kommer i veien for ditt selvbilde? Mimrer du tilbake til gamledager da pannen var som porselen? I Vanity Beauty Clinic tilbyr vi flere kosmetiske behandlinger, blant annet Botox i pannen.

Vi har flere flinke og erfarne behandlere som kan gi deg det resultatet du er ute etter. Vi er opptatt av å høre på hva kundene våre ønsker og pusher ikke på med behandlinger som er unødvendige. Vi kommer heller med profesjonelle forslag ut fra kundens behov. Disse forslagene kommer fra lang og god erfaring.

Bli kvitt migrene

Botox i pannen har også en stor helbredende egenskap. Det har vist seg å være svært effektiv for å lindre migrene plager, og det er dermed blitt veldig populært å ta Botox i pannen som medisin for dette.

I Vanity Beauty Clinic har vi stor forståelse for hvor forferdelig det kan være med migrene, og ønsker dermed å hjelpe våre kunder lindre denne smerten.

En effektiv behandling perfekt i en travel hverdag

Botox i pannen er en kjapp behandling som blir gjort på bare 15 minutter. Dermed kan du rekke å ta Botox i pannen i lunsjpausen, og komme tilbake til kontoret med en bedre selvfølelse.